metaalhandel Breda ophalen ferroproducten Breda
Geen omkijken meer naar

De diensten van Metaalhandel G. van Gool bij Breda

Hergebruik van oude spullen is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee. Kies ook voor recycling! Breng uw oud ijzer en metalen naar Metaalhandel van G. Gool in Rijen, vlak bij Breda. Wij helpen u niet alleen van uw oud metaal af, we doen nog meer. Bekijk hier het overzicht van de diensten van Metaalhandel  G. van Gool in Rijen, vlak bij Breda.

Wat doen we allemaal?

metaalhandel ophalen non-ferroproducten

Wij zijn gespecialiseerd in:

Het ophalen, inzamelen en sorteren van ferroproducten en non-ferroproducten

IJzer vormt het belangrijkste bestanddeel van ferroproducten. Alle producten met overige metalen worden gerekend tot de non-ferroproducten. U kunt bij ons terecht voor het inleveren van alle soorten ijzer en metalen zoals: brons, PVC-kabel, geel koper, rood koper zink, RVS etc. 

sorteren non-ferroproducten Breda ophalen non-ferroproducten Breda

Het plaatsen van containers

Gaat het om grote partijen metaal dan bieden wij ook onze container- en afhaalservice aan. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

In- en verkoop van metalen

Wij werken met een weegschaal tot 1500 kg en een weegbrug, waarmee we tot 70 ton metaal kunnen wegen tot 18 meter lang. Beide zijn goedgekeurd door Verispect. We betalen u de dagprijs voor metalen en oud ijzer. De prijs hangt af van de actuele beursstanden en kan dus per dag verschillen.

Sloopwerkzaamheden van metaal

Wij slopen of demonteren bijvoorbeeld een bordes tot een hele machinelijn binnen uw bedrijf.

Als we koperhoudende metalen van u contant inkopen, bent u wettelijk verplicht. uw legitimatie te tonen.